tirsdag den 24. april 2012

Italian Meatloaf


I dag stod menuen på Italian Meatloaf af Laura Vitale.

Jeg har tidligere skrevet om Laura Vitale, der laver en hel masse videoer, som hun uploader på YouTube. Derudover har hun en rigtig fin hjemmeside, hvor videoerne også er, og det er også der, der er mulighed for at få de nøjagtige mål- og mængde anvisninger. Hun laver virkelig meget og utrolig lækker mad. Ser man bort fra hendes meget "muntre" væsen, syntes jeg hun er en rigtig god inspirationskilde til god madlavning.
Laura Vitale er fra Italien, og det bærer hendes madlavning præg af. Hun laver dog også en masse traditionel amerikansk mad - og så har hun en stor passion for chokolade og andre søde og lækre kager og desserter. Prøv at søge efter hende på YouTube eller tjek hendes hjemmeside - kan ikke forestille mig, der kan være nogen, der ikke forelsker sig i én flere af hendes lækre opskrifter.

Dette "Italian Meatloaf" er meget anderledes fra de farsbrød jeg kender. I den oprindelige opskrift bruges der hakket kalkun, men det kunne jeg ikke fremskaffe i dag. Jeg valgte derfor at bruge hakket kylling. Men som Laura fortæller, kan der bruges andet hakket kød som okse / kalv / hakket kalv og flæsk. Jeg syntes det var rigtigt lækkert med den hakkede kyllingefars. Saftigt og ikke så kompakt, som de farsbrød jeg tidligere har lavet. Salamien giver en rigtig god smag, og ægget gør bare brødet så fint. Ikke at ægget smagsmæssigt gør det store, men jeg syntes bestemt ikke det skal undlades.

Der skulle have været Sharp Provolone (ost) i, men det kunne jeg ikke få fat i. Jeg brugte en Lagret Cheddar i stedet, og det fungerede rigtig fint.

Der bliver et stort fint farsbrød ud af opskriften, som jeg vil mene nemt kan mætte 4 personer. Det vil sagtens kunne fryses ned, og jeg kunne forestille mig, det også vil være lækkert koldt, og på en skive god rugbrød.

Jeg har nogle rigtig praktiske cup målebægere i plast, som er en rigtig god hjælp, hvis man bruger amerikanske opskrifter. Jeg skriver målene i cups, da jeg glemte at veje af - men i får også en ca. angivelse, som i kan bruge, hvis ikke i er velsignet med cup målebægere.

Farsbrødet blev serveret sammen med en kartoffel / squash salat med pesto - den får i opskriften på senere.

Alle ingredienser, på nær den hakkede kylling, blandes i en stor skål

Den hakkede kylling tilsættes, og det hele blandes hurtigt sammen.
Jeg syntes det er nemmest at bruge hænderne til at blande en fars.





Den rørte fars trykkes ud på en lille bageplade beklædt med bagepapir.
Halvdelen af osten fordeles over farsen, derefter de hårdkogte æg,
og til sidst den sidste halvdel af osten

Dæk æg og ost ved at vende farsen op over, og form derefter til "et brød"




















Færdigbagt og rigtigt lækkert

Italian Meatloaf

750 g hakket kylling eller kalkun
1 lille løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
1 + 1 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
1 rå æg
1/4 cup (en alm. håndfuld) rasp
2 spsk. mælk
115 g italiensk salami, skåret i små stykker
1/2 cup (ca. 1½ dl) lagret cheddar eller Sharp Provelone, i små tern
1/4 cup (en alm. håndfuld) frisk revet parmesan ost
4 hårdkogte æg, pillet
Salt og friskkværnet peber

Forvarm ovnen til 180 grader

Beklæd en lille bageplade med bagepapir og stil til side.

Svits løg og hvidløg i en spsk. olie - svits til de er bløde, men de må ikke tage farve. Ca. 5 min. ved middel varme. Tag af panden og lad dem køle lidt af.

I en stor skål blandes løg, hvidløg, persille, det rå æg, rasp, mælk, salami, den sidste spsk. olie og parmesan. Bland med en gaffel eller lignende og krydder med salt og friskkværnet peber.
Bland den hakkede kylling, og bland til det hele er godt mikset sammen. Kryder igen med lidt salt og friskkværnet peber.

Vend farsen ud på den beklædte bagepande og tryk det fladt med hænderne.
Fordel halvdelen af osten i en stribe midt på farsen, placer æggene og drys resten af osten over.
Dæk æggene og osten ved at vende farsen hen over og form som "et brød".

Bag i den forvarmede oven i 45 - 55 min.

mandag den 23. april 2012

"Den bedste pastasalat"


Jeg lavede denne her lækre pastasalat igår til aftensmaden. Opskriften er fra bogen "Det er bare glade dage" af Jamie Oliver, og det er også ham, der har givet den navnet - så han er jo nok selv rimelig vild med den.

Jeg syntes pastasalaten var rigtig lækker. Den lidt syrlige smag fra hvidvinseddiken gør den frisk, og der er masser af lækre grøntsager i. En anden gang kunne jeg måske godt overveje at erstatte halvdelen af tomaterne med rød eller gul peberfrugt og måske tilsætte en lille smule frisk, og meget finthakket, chili. Dressingen syntes jeg bestemt ikke, der skal ændres på, men er der børn rundt om bordet, kan det godt være, der kun skal den halve mængde hvidvinseddike i. Jeg har ikke selv små børn at tage hensyn til i den daglige madlavning, hvilket det også til tider bærer præg af. Jeg er vild med krydret og smagfuld mad, krydderiskuffen bugner, der er altid et lager af frisk chili og hvidløg, og skulle det ske jeg er løbet tør, er der et stort glas hjemmetørret chili og tørret hvidløg.

Salaten kan sagtens gå som en ret alene, da den er meget fyldig. Jeg er også sikker på, at den grundet sin friske smag, vil være et hit på havebordet til sommer, når der skal grilles.

Salaten blev serveret med godt krydrede kyllingelår stegt i ovnen.

Afslutningsvist skal det siges, at der bliver en stor portion ud af opskriften. Jeg lavede den fulde portion, som er til 4 personaer, da der også skulle være til i dag, men der er ihvertfald rigeligt til 4 personer.

"Den bedste pastasalat"

300 g små skalformede pastastykker
3 fed hvidløg
250 g gule cherrytomater
250 g røde cherrytomater
1 håndfuld udstenede sorte oliven
2 spsk frisk purløg
1 håndfuld frisk basilikum
½ agurk
4 spsk hvidvinseddike
7 spsk ekstra jomfruolivenolie
Salt og friskkværnet peber

Kog en stor gryde vand op. Tilsæt salt og derefter pasta og hvidløgsfedene. Følg den anviste kogetid på posen med pasta og kog til den er al dente (med bid). Hæld vandet fra, køl ned med koldt vand fra hanen og lad derefter pastaen dryppe af i et dørslag. Tag hvidløgsfedene fra og hæld pastaen over i en skål.

Hak tomater, oliven, purløg, basilikum og agurk i stykker halvt så store som pastaen og kom det i skålen.

Pres hvidløgsfedene ud af skallen og stød dem i en morter. Tilsæt eddike, olie, salt og peber - hæld over salaten og smag til.

lørdag den 14. april 2012

Cream Cheese and Smoked Salmon Deviled Eggs - Deviled Eggs med Philadelphia ost og røget laks



Det er nogle meget produktive høns, der bor oppe bagerst i haven. Der kommer min. 4 æg om dagen, og nogle dage er der 7 stk. - så det er ikke æg, der mangler til madlavningen. Derfor var det jo også oplagt, at det var mig, der skulle medbringe de kogte æg til årets påskefrokost hos mine forældre.

Ud over de alm. kogte æg til sild og rejer, havde jeg besluttet mig for, at jeg ville lave nogle Deviled Eggs med røget laks. Egentlig mest bare for hygge og syn skyld, da jeg ved der aldrig mangler noget, når vi er hos mine forældre at spise. Til sådan en påskefrokost er der alt der hører sig til, plus lidt ekstra.

Jeg kan ikke huske hvor opskriften er fra - et eller andet sted på nettet, hvor jeg så har printet opskriften ud og derefter lagt den i bunken (nærmere bjerget) af opskrifter, som jeg skal have afprøvet på et tidspunkt.

Deviled Eggs bruges i USA som appetizers, hvor de ofte er krydret godt med fx chili og paprika. Derudover kan man så vælge, om man vil tilføje yderligere, ligesom her, hvor der er tilføjet laks og purløg. I flere af opskrifterne jeg har kigget på, er blommerne rørt med ren mayonnaise. Jeg syntes det lød som en noget "tung" omgang, så jeg valgte derfor en opskrift, hvor der var brugt Philidelphia ost, og så skiftede jeg den ud med en light udgave, hvilket fungerede fint. Jeg kan forestille mig de ville blive rigtig lækre, hvis de fik godt med krydderier i blommerne - men da der var en del børn også, så valgte jeg kun at krydre med salt og peber.

Nu hvor der jo var påske, syntes jeg de skulle pyntes lidt yderligere, og farvede derfor hviderne i fine pastel farver med konditorfarve. Det blev dog ikke helt så fint, som jeg havde forestillet mig. Jeg havde lavet fire farver: rød, blå, grøn og lilla - det var desværre kun den røde og den blå, der rigtigt gav farve. Den grønne fungerede slet ikke, og den lilla gav en noget kedelig farve, som næsten ikke kunne ses. En anden gang skal jeg vist bare gå lidt før igang (evt. dagen før), for så tror jeg skam nok de skal tage den farve man ønsker.
Men de blå og røde æg skabte lykke :)

Æggene koges til de er hårdkogte

Overhældes derefter med rindende koldt vand og køles helt af


Pil æggene, del dem i halve og del forsigtigt blommerne fra hviderne


Kom hviderne i skåle med koldt vand, hvor der er tilsat lidt konditorfarve. Lad dem stå, til de har fået den ønskede farve

Mos blommerne med en gaffel. Bland herefter flødeosten og krydderier i
og kør det i køkkenmaskinen eller med håndmixeren, til det er helt glat.


Når hviderne har den ønskede farve, skal de tørre helt på en tallerken med køkkenrulle.

Kom den cremede blommefyld i en sprøjtepose og lav fine toppe i de halve æggehvider

Pynt med laks og purløg


Cream Cheese and Smoked Salmon Deviled Eggs

12 æg, hårdkogte, pillede og delt i halve
Konditorfarve
1 pakke Philadelphia flødeost
Salt og peber
Røget laks, hakket
Purløg, hakket

Start med at tage Philadelphia osten ud af køleskabet. Den er meget nemmere at arbejde med, hvis den får love at stå noget tid på køkkenbordet ved stuetemperatur.

Kog æggene, til de er helt hårdkogte. Giv dem gerne et minut eller to mere, end du normalt gør, når du laver hårdkogte æg. På den måde er blommerne så faste, at de uden problemer kan fjernes fra hviderne. Hæld det varme vand fra, og køl æggene ned med rindende koldt vand. Lad æggene blive helt kolde, før du piller dem. Er de ikke kolde nok, kan det være svært at pille skallen af, uden der kommer mærker i hviderne.

Del hvert æg i to og tag derefter forsigtigt blommerne ud, og kom dem i en skål.

I nogle glasskåle kommes der koldt vand tilsat nogle dråber konditorfarve. Kom de halve æg deri, og lad dem ligge i vandet, til de har den ønskede farve.
Tag dem herefter op af vandet, og lad dem tørre helt på noget køkkenrulle.

Med en gaffel smuldres blommerne. Herefter tilsættes flødeosten. Du kan sagtens røre det glat med en gaffel - men det går meget nemmere, hvis du bruger køkkenmaskinen eller en håndmixer.
Smag til med salt og peber.

Kom fyldet i en sprøjtepose med tylle, og sprøjt det ud i de halv æg.
Pynt med hakket røget laks og hakket purløg.

Velbekomme...

torsdag den 5. april 2012

Kartoffelbåde med timian og hvidløg



Jeg kan rigtig godt lide ovnkartofler, og når det er hjemmelavede kartoffelbåde, er de jo lige en tand bedre end de frosne man køber.

Jeg kan bruge lang tid på nettet, hvor jeg bl.a. bruger YouTube, hvor der er en masse helt alm. mennesker, der deler ud af deres erfaringer i et køkken. En af de personer, der ligger videoer på YouTube, har også denne her hjemmeside. Hun hedder Laura Vitale, er italiener og nu bosiddende i USA. Hun laver en masse rigtig lækkert mad - både italienske og amerikanske retter. Noget af det jeg jeg sætter størst pris på, når jeg ser hendes videoer er, at hun kan fremtrylle så meget lækkert og samtidigt holde det på et niveau, hvor det er både nemt og enkelt. Hun er er lige lovlig "happy" efter min smag ind imellem og snakker rigtig meget. Men selv om ordstrømmen til tider kan lyde uendelig, så er det faktisk relevant for hendes mad, stort set alt det hun siger.

Kartoflerne her er lavet ud fra en af hendes videoer. Lige umiddelbart skulle man jo ikke syntes, der er den store kunst i at lave kartoffelbåde, men hun har et lille fif til, hvordan de bliver rigtig lækre og sprøde. Hendes trick er, at hun giver dem 5 min. i microbølgeovnen, inden de kommes i marinaden. Derudover sørger hun for, at bagepladen er gennemvarm, når kartoffelbådene kommes derpå.

Jeg må sige de 5 min. i microbølgeovnen gjorde godt. De blev rigtigt lækre sprøde med en god tyk skorpe - og samtidig bløde og lækre indeni.

En anden gang, vil jeg dog krydre dem anderledes. Selv om jeg brugte både frisk hvidløg og hvidløgspulver, syntes jeg ikke, de smagte af ret meget.


De rengjorte kartofler skæres i både og kommes på en tallerken og får 5 min. i microbølgeovnen


Lad de lune kartoffelbåde marinere i 15 min.


Efter 15 min. i marinaden fordeles de på den varme bageplade

   
Sprøde og lækre

Kartoffelbåde med timian og hvidløg

Bagekartofler
Hvidløg
Frisk timian
Hvidløgspulver
Olivenolie
Salt og peber

Forvarm ovnen til 200 grader. Beklæd en lille bradepande med alufolie og lad den tomme plade blive godt gennemvarm i ovnen, inden der kommes kartofler på.

Pluk timian bladene af stilken og hak bladene fint. Skær hvidløgsfed i skiver.
Hæld passende mængde oliven olie i en frostpose og tilsæt timian, hvidløgsskiverne, hvidløgspulver, salt og peber.

Bagekartoflerne skrubbes rene og skæres i tykke både. Herefter kommes de på en tallerken eller et lille fad, som kan holde til at komme i microbølgeovnen. Giv kartoffelbådene 5 min på højeste effekt.

Kom kartoflerne ned i posen med marinaden, masser marinaden godt ind i kartoflerne, så de alle sammen er dækket. Lad kartoflerne ligge i marinaden i 15. min.

Tag den varme bageplade ud af ovnen og fordel kartoflerne i ét lag, så de bliver sprøde alle sammen. kom evt. lidt mere olie på kartoflerne. Stil ind i den forvarmede ovn i 20 min. Efter de 20 min. vendes alle bådene, og de steges videre i ovnen i yderligere 20 min. - eller til de er sprøde og gyldne.

Velbekomme...

onsdag den 4. april 2012

Marengeskys



Først lige en undskyldning, til de der har skrevet kommentarer til mine tidligere indlæg.... Jeg er desværre kommet til at slette ALLE kommentarer på bloggen :( Jeg sad den anden dag og lavede om på designet på bloggen, og jeg må jo have trykket ja til noget, som jeg ikke skulle - for nu er alle kommentarer som sagt pist væk, og ikke til at finde igen. Så beklager - er selv SÅ ærgelig over det.

Men nu til de små sprøde marengeskys, jeg lavede for noget tid siden.
Marengeskys er noget jeg husker, vi fik som børn. Vi fik dem gerne sammen med is, eller bare som en slags slik, når der skulle hygges. Dengang bagte min mor dem nu ikke selv. Det var "hjemmebragt" og i alle mulige fine farver.
Dem jeg har lavet her, er ikke helt så sukker agtige, da der er mandler og chokolade i. De er stadig meget søde - som et kys jo skal være - men mandlerne og den gode mørke chokolade gør, at de smager af andet end sukker.

Spis dem direkte fra kagedåsen, eller nyd dem sammen med en rigtig god vaniljeis.

Æggehviderne piskes helt stive sammen med eddike og sukker

De finthakkede mandler og mørk chokolade vendes i den stive æggemasse

Brug to skeer til at lave små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir

Uhmmmmm...

Marengeskys

4 æggehvider
1 tsk. eddike
250 g sukker
100 g finthakkede mandler (gerne hakket så fint, at det minder om en grov mel)
100 g finthakket mørk chokolade

Forvarm ovnen til 110 grader

Pisk æggehviderne helt stive sammen med eddike og sukker. Det er vigtigt at eddiken kommer i, da den er med til at gøre, at de bliver helt sprøde.

Hak chokoladen fint med en stor kniv. Hak mandlerne meget fint, så der ikke er store stykker imellem. Jeg brugte en minnihakker, og det gav et fint resultat.
Vend forsigtig chokolade og mandler i æggemassen med en dejskraber. Der skal ikke bruges for store armbevægelser.

Beklæd en bageplade med bagepapir, og placer æggemassen i små toppe ved brug af to skeer. Der kan alternativt bruges en sprøjtepose, men så skal du huske at bruge en stor tylle, da det ellers kan blive et problem at trykke det ud. Selv om mandler og chokolade er hakket fint, er det besværligt med en lille tylle.

Bag de små kys i midten af ovnen i en lille time, eller til de er gyldne.

Når kyssene er helt kolde opbevares de i en lufttæt dåse.

tirsdag den 27. marts 2012

Knækbrød med masser af kerner


Igår da jeg kom hjem fra arbejde, havde jeg en masse energi og overskud. Det må være det gode vejr - det gør virkelig noget ved sindet.
Efter at have lagt vasketøj sammen ude i haven, og siddet og set på katten der fangede sommerfugle, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville forsøge mig med en portion hjemmebagte knækbrød. Jeg er vild med de lækre knækbrød fra bageren. Sprøde og fyldt med masser af gode kerner. Samtidig er de ikke så tykke, som dem man kan købe fra fx Wasa, og det er for mig et stort plus.

De knækbrød jeg bagte er fyldt med en masse kerner, de blir super sprøde, og tykkelsen bestemmer man jo selv. Jeg fordelte dejen på to bageplader, og de blev tilpas tynde og sprøde efter min smag.
Jeg lavede dem uden yderligere smag, end den der kommer fra kernerne og en smule salt, men jeg skal da helt sikkert eksperimentere med smagen. Kunne forestille mig, det vil være lækkert med lidt meget finthakket soltørrede tomater, lidt revet parmesan eller måske en lille smule kanel. Det skal der ihvertfald leges lidt med på et senere tidspunkt. Hvilket nok bliver snart, for jeg tror ikke de holder ret længe her i huset.
Men de er altså rigtig lækre bare med kerner og salt.

Dejen tager ikke mange minutter at blande sammen, og det var nemt at fordele dejen. Jeg rullede / trykkede dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Jeg startede med kagerullen, men for at få dejen helt ud til kanterne uden at få noget uden for papiret, syntes jeg det var nemmere at trykke det sidste ud. 

Min ovn bager ikke helt jævnt, så jeg valgte at vende pladen en halv omgang ca. halvvejs under bagningen. Men alle ovne bager jo forskelligt, så hold øje. De skal være let gyldne.

Jeg er ikke totalt fanatisk, når det kommer til økologi - men har jeg mulighed for at bruge økologiske ingredienser, så gør jeg gerne det. Alt i disse knækbrød er økologisk, og det er ikke mange ekstra kroner der skal til.

Måske har du ikke alle de forskellige frø og kerner i dit køkken, men det skal du ikke fortvivle over. Knækbrødene smager så skønt, du sikkert bager dem igen, og der er til en del gange, når først frø og kerner er købt.

Alle frø, kerner og gryn blandes godt i en skål

Mel, bagepulver, salt, olie og vand røres i

Pres dejen ud mellem 2 stykker bagepapir - start med at bruge kagerullen,
og brug derefter hænderne til at få det sidste helt ud til kanten af papiret.

Brug pizzaskæren til at skære ud i ønsket størrelse.

Sprøde gyldne og lækre.

Opbevar i lufttæt dåse, så de forbliver sprøde.

Knækbrød med masser af kerner

1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
½ spsk. blå birkes
1 tsk. salt
3½ dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
1½ dl. solsikkeolie
2 dl vand

Forvarm ovnen til 200 grader.

Bland alle kerner, frø og gryn i en skål sammen med mel, bagepulver og salt. Tilsæt olie og vand og rør dejen til den er jævn.
Del dejen i to lige store portioner på to stykker bagepapir. Læg endnu et stykke bagepapir over dejen, og brug herefter kagerullen til at fordele dejen. For at få flest hele stykker knækbrød, skal du have dejen helt ud til kanten. For mig var det nemmest at bruge hænderne til at trykke dejen helt ud, frem for kagerullen.
Skær dejen ud i passende størrelse med din pizzaskærer.

Stil i den forvarmede ovn i ca. 20 min til de er let gyldne.

Opbavar i lufttæt kagedåse.

mandag den 5. marts 2012

Pizza dip


Nu er det vist på tide, der igen kommer lidt liv her på bloggen... 
Jeg vil starte lidt "blidt" ud med et kort indlæg. Men selv om det er kort, er det bestemt ikke et, som du bør overse - for denne her pizza dip er virkelig lækker. Tænk dig, at du sidder med en bakke lækkert ciabattabrød i skiver, hvorpå du med en ske topper op med det lækreste smeltede ost tilsat alle de skønne ting fra din ynglings pizza. Lyder det ikke som en rigtig god lørdags hygge?

Inspirationen til den er fundet inde på foodgawker.com, hvor jeg kan få laaaang tid til at gå med at sidde og blive inspireret af alle de dygtige mad bloggere rundt om i verden.

Jeg kunne se, de fleste bruger nogenlunde samme grundopskrift til deres pizza dip, hvorefter de så tilsætter lige præcis de ting, de syntes smager lækkert oven på en pizza. Derfor har jeg også brugt grundopskriften, og ellers lavet den ud fra, hvad jeg syntes kunne smage godt. Jeg er sikker på der kan bruges alle mulige andre slags fyld - er du fx ikke til pepperoni, kunne der eventuelt bruges skinke i strimler.

Vær god ved dig selv og køb et helt stykke parmesan ost, som du selv river. Det er uden tvivl meget bedre med den friske ny revet ost, end med den du kan købe i en pakke, hvor den er revet i forvejen. Hvad oliven angår, vil jeg også opfordre til, at du køber nogle af god kvalitet, du selv skærer i skiver. Der findes flere helt billige oliven, men jeg syntes flere af dem smager forfærdeligt. Hvis jeg køber et glas af rigtig god kvalitet, kan jeg sagtens sidde og spise dem uden noget til :)
Jeg er sikker på en hel og frisk pepperoni pølse, som man selv skærer i skiver, ville være det bedste. Men her i vores lille by, kunne det ikke opdrives.

Server til en god film en lørdag aften og forkæl dig selv med et glas koldt hvidvin - velbekomme.









Et fad fyldt med alt det gode fra pizza'en. Her får du bare brødet ved siden af,
og kan toppe op med lige den mængde smeltet ost du ønsker dig
Uhmmm...
Velbekomme - og glem endelig ikke den kolde hvidvin til


Pizza dipInspiration fundet på foodgawker.com

1 pakke philadelphia ost, stuetemperatur så det er nemmere at arbejde med

½ tsk. tørret oregano
½ tsk. tørret persille
½ tsk. tørret basilikum
½ tsk. hvidløgspulver - IKKE hvidløgssalt
½ tsk. tørret hvidløgsflager
2 dl. revet mozzarella ost
2 dl. friskrevet parmesan ost
2 dl. pizzasauce (jeg brugte et glas tomatsauce fra Dolmio med ekstra hvidløg)
3 spsk. grøn peberfrugt i meget små tern
3 spsk. sorte oliven i skiver
Pepperoni i skiver

Forvarm ovnen til 180 grader

I en skål blandes Philadelphiaosten med oregano, persille, basilikum, hvidløgspuler, og hvidløgsflager. Rør godt rundt i det, til alle krydderierne er godt blandet med osten.

Fordel blandingen i bundet af et ovnfast fad. Drys halvdelen af mozzarellaen og parmesan over flødeosten. Fordel herefter pizzasaucen i et tyndt lag over den revet ost.

Fordel pepperonien på en tallerken og giv den ca. 30 sek. i microovnen. Dette gøres fordi du på den måde får smeltet det værste af fedtet fra, så du undgår, at der ligger sig et fedtet lag øverst på den færdige pizza dip.

Fordel den resterende ost over pizza saucen, drys peberfrugt og oliven over, og slut af med at fordele skiverne af peberoni.

Stil i den forvarmede ovn i ca. 20 min. - eller til osten er helt smeltet og boblende.

Serveres varmt med lækkert ciabattabrød i skiver.