Jeg kan selv rigtig godt lide fisk, men det er en af de ting Søren ikke er så glad for. Dog er det flere gange lykkedes mig at lave retter med pengasiusfilet, som er faldet i god smag. Det er en rimelig smagsneutral fisk, og den kan laves på alverdens måder.
Det blev også en paneret pengasiusfilet, der blev brugt til stjerneskudet denne her gang - men vi kunne dog hurtigt blive enige om, at den er FOR neutral til det, og at næste gang skal det være en ganske alm. paneret rødspættefilet.
Skaldyrsdressingen rører jeg selv. Jeg har fundet en opskrift som er meget nem, og smagen kan jo justeres som man ønsker det.
Min tallerken. |
Stjerneskud med hjemmelavet skaldyrsdressing
Skaldyrsdressing
1 dl creme fraiche 9%
1 spsk. koncentreret tomatpure
2 tsk. sød chilisauce
1 tsk. paprika
salt, friskkværnet peber
Det hele røres sammen og så er dressingen klar.
1 spsk. koncentreret tomatpure
2 tsk. sød chilisauce
1 tsk. paprika
salt, friskkværnet peber
Det hele røres sammen og så er dressingen klar.
Pengasiusfilet (eller bedere rødspættefilet)
Sammenpisket æg
Sammenpisket æg
Rasp
Mel
Salt og peber
Toastbrød, ristet
Rejer
Asparges
Tomater, skåret i både
Agurk, i skiver
Hårdkogte æg, i både
Fisken paneres - vendes først i sammenpisket æg, og derefter i en blanding af mel og rasp krydret med salt og peber. Steges herefter på en pande med lidt fedtstof.
På det ristede toastbrød smøres lidt skaldyrsdressing, fisken ligges på og der presses lidt frisk citronsaft over. Der kommes igen skaldyrsdressing på. Herefter pyntes fisken med rejer, asparges, agurk, tomat og hårdkogte æg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar